Vis kurv

Michelin dæk

Du finder næppe et større udvalg af Michelin dæk end hos Dæk og Fælg. Vi har både vinterdæk, sommerdæk samt vinterdæk fra Michelin, som alle lever op til kerneområderne: sikkerhed, pris og miljø.

Sikkerheden ligger i at der blandt andet er tests der viser at bremselængden på våd vej forkortes med op til 6 meter i forhold til andre producenter. Du sparer desuden på brændstoffet, da Michelin dæk har fokus på at minimere rullemodstanden. Dækkene designes til at være yderst langtidsholdbare, hvilket betyder at du slipper for at skulle udskifte dæk ofte, og derfor sparer på naturens ressourcer.

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter:

 

Med Michelin dæk får du meget mere

Når det kommer til køresikkerhed, er dækkene, sammen med bremserne, bilens vigtigste komponent, da det er dem der sørger for at stoppe bilen. De fleste dæk fungerer fint i hverdagssituationer, men under vanskelige forhold kan man mærke forskelle på gode og dårlige dæk. Med andre ord kan gode dæk være forskellen på sikker kørsel og bilulykke.

 

Som en af verdens største og mest anerkendte dækproducenter er Michelin et stort navn på det internationale marked, der både har gjort sig positivt bemærket ved almindelige biler og bilvæddeløb på højeste niveau. Michelin er også den fabrikant med flest internationale priser for sine produkter inden for dækbranchen.

Stort udvalg af kvalitetsdæk fra Michelin

Med Michelin er du sikker på at kvaliteten er helt i top, og at dækkene er gennemtestede for maksimal sikkerhed. Gang på gang ligger dækkene fra Michelin helt i top i diverse tests og bliver kåret som de sikreste på markedet.

 

Hos Dæk og Fælg er vi stolte af vores store udvalg af Michelin dæk. Du får dem med dag-til-dag levering samt pasningsgaranti, så du er sikret de passer til netop din bil. Find dem via vores søgefunktion, og gå på opdagelse i et specialtilpasset udvalg.

Det skal du vide om Michelin dæk

Priserne på Michelin dæk er ikke de laveste, men det er bestemt en investering der betaler sig. Ud over den føromtalte sikkerhed holder dækkene længere, og de skal derfor ikke udskiftes så ofte og holder samtidigt brændstofforbruget nede, der giver store besparelser i det lange løb.

 

Med Michelins næsten 130 års erfaring inden for udvikling af dæk samt deres indgående viden om materialerne, får du altid den maksimale ydelse. Dækkene er designet med sikkerhed og kørekomfort for øje, og er kendt for at have et godt vejgreb, både på våde og tørre veje.

Gratis montering og afbalancering af dæk på fælge

Vi samler dæk og fælge, så de er klar til at sætte på bilen.
Montering af hjul på din bil er ikke med i prisen.

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig