Vis kurv

Pirelli sommerdæk - italiensk topkvalitet 

Sommerdæk fra det italienske mærke Pirelli er dæk af høj kvalitet. De er designet med fokus på brændstofbesparelse og naturligvis egnet til at køre på både våd og tør vej. Vi fører et bredt sortiment af dæk fra Pirelli. Du finder dem nemt ved at bruge vores søgefunktion herunder. Indtast blot din dækstørrelse, og så får du vist alle de dæk, der passer til din bil. Vores pasningsgaranti betyder, at du altid kan regne med, at de passer!

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Sommerdæk i topkvalitet til din bil 

Sommerdækkene er vigtige at få sat på bilen. Selvom der ikke gælder nogle specifikke regler og krav, bør du alligevel få dem skiftet, når foråret melder sig. Det vil ca. være i april måned, når der ikke længere er risiko for frost og omtrent 7 grader udenfor. 

Inden du får monteret de gamle dæk, bør du tjekke, om dækmønsteret er slidt ned til 1,6 mm. eller mindre. Det er nemlig dét lovkrav, der gælder for dæk på bilen. Derudover skal du også sørge for, at alle fire dæk er ens. Du kan derfor ikke kombinere sommerdækkene med ét eller to vinterdæk. Alle fire skal være ens. På den måde kører du nemlig mest sikkert på vejen. Sidst men ikke mindst, må dæk og fælge heller ikke gå for langt udover bilens skærmkanter. 

Søger du nye og billige Pirelli sommerdæk? Vi har et bredt udvalg, og du finder dækstørrelser til de fleste bilmærker. Kvaliteten er i top, og du kan derfor godt regne med at køre mange sikre kilometer på et sæt dæk fra Pirelli. 

Få prismatch på alle dæk og fælge

Det skal være til at betale, når du skal have nye dæk på bilen. Vi giver dig prismatch på alle vores produkter - også sommerdækkene fra Pirelli. Har du set dem billigere i en anden dansk webshop? Så matcher vi naturligvis prisen. Vi VIL nemlig være de billigste med populære dækmærker som Pirelli. 

Udover prisgaranti giver vi dig også attraktive fordele som:

- Pasningsgaranti på alle produkter
- Gratis levering til erhvervsadresser

Pasningsgarantien efterlever vi ved at tjekke alle ordrer efter, inden de bliver sendt afsted. Vi vil ikke risikere, at du modtager dæk, der ikke matcher dit køretøj.

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼