Vis kurv

Alufælge i flot design og høj kvalitet

De fleste bilejere drømmer om at forkæle deres bil. Den skal ikke bare køre godt. Den skal også se flot ud. Her kommer alufælge ind i billedet. Fede fælge er den ultimative forkælelse til din bil. Hos Dæk og Fælg finder du et bredt sortiment af alufælge fra mange gode kvalitetsmærker. Du kan bruge vores søgefunktion nedenfor til at finde frem til dine nye alufælge. Skal du have hele pakken? Så kan du også søge efter dæk eller komplette hjul. Du indtaster blot dækstørrelse, nummerplade eller bilmærke. Og så bliver du præsenteret for de produkter, der passer til netop din type bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 
 

Find billige alufælge fra de største mærker

Det skal ikke være dyrt at forkæle din bil. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af alufælge fra mange førende mærker. I vores sortiment finder du produkter fra blandt andet OZ, MSW, Dotz, Dezent, Borbet, Alutec, AEZ og GMP. Du finder både helt simple og mere detaljerede modeller. Farver er der også flere af. Klassisk sølv. Mat sort. Blanke grå. Eller hvad med en skrap orange? Eller en bling-bling guld? Hvad enten du er til tysk spitzenklasse eller udsøgt italiensk design, så finder du helt sikkert nogle alufælge efter din smag!

 

 

MSW 19

MSW 19 Sølv

En lækker fælg som fungere rigtig godt til vinterbrug. Det simple design giver let rengøring.
Fra 681 kr.

MSW 24

MSW 24 Gun Metal

Flot mørk fælg, får din bil til at fremstå mere eksklusiv! En ensfarvet fælg er let at vedligeholde
Fra 1107 kr.

MSW 71

MSW 71 Dark Grey polished

En sort fælg får dækket og fælgen til næsten at gå i ét. Det giver et helt unikt look.
Fra 1373 kr

 

Alufælge er en god investering, når du drømmer om, at din bil skal se flot ud. De er naturligvis lidt dyrere end almindelige og kedelig stålfælge. Men hos os finder du nogle af de bedste priser på markedet. Vi har altid mange gode tilbud på alufælge, og så giver vi dig altid 100% prismatch på alle produkter. Har du set alufælgen, du drømmer om, billigere ved en anden dansk webshop? Så udligner vi selvfølgelig prisen. Hos Dæk og Fælg skal du nemlig altid have markeds bedste pris!

 

Hvad skal du vide om centerhjulsmål, krydsmål og ET mål

 

Der er flere ting, som du har behov for at vide mere om, når du skal investere i nye fælge til bilen. Det er alt fra centerhjulsmål og krydsmål til ET-mål.

 

Centerhjulsmål - centerhullet er hullet i selve fælgen, som monteres på bilens hjulnav. 

 

Krydsmål - er en betegnelse for målet på diameteren igennem hjulboltene på fælgen.

 

ET-mål - også kaldet for indpresningsmål. Det afgør, hvor langt ude fælgen sidder i forhold til bilens skærmkanter. Man måler den helt præcist fra fælgens anlægsflade til fælgens centerlinje. 

 

Du kan også droppe at tænke over alle de tekniske detaljer, når du leder efter nye alufælge. Du kan nemlig blot benytte vores søgefunktion her på siden. Du indtaster simpelthen bare dit bilmærke eller nummerplade, og så får du vist de produkter, som passer til netop din type bil. 

 

Hvilken lovgivning er der om fælge på bilen?

 

Hvorfor, hvornår og hvordan? Lovgivningen omkring fælge og dæk foreskriver, at du ikke må have for store dæk og fælge på din bil. Det vil sige, at de aldrig må være monteret, så de går udover bilens skærm. Det kan forringe sikkerheden og ligeledes være ødelæggende for din bil, dæk og fælge.  

 

Derudover må ET-målet ikke ændres med mere end 10 mm. Det vil sige, hvis f.eks. det mindst angive ET-mål er 40 mm, så må det kun ændres til f.eks. 30 mm. 

 

Der er ingen regler for, hvornår du må køre med alufælge på din bil. Men det er at anbefale, at du kun har dem monteret på bilen til forår og sommer. Det er en god idé at skifte over til stålfælgen, når der begynder at blive brugt salt på vejen. Dette kan nemlig forringe levetiden på dine ellers så flotte alufælge. 

 

Afbalancering har også en stor betydning for din sikkerhed på vejen. Derfor er det altid vigtigt at få din mekaniker til at foretage en afbalancering, når der bliver monteret nye dæk på dine fælge. Det giver et bedre brændstofsforbrug og optimal sikkerhed på vejen. 

 

Vi tilbyder afbalancering af dine nye alufælge og dæk

 

Det skal være nemt at gøre bilen vinter- eller sommerklar. Køber du både fælge og dæk hos os? Så monterer og afbalancerer vi uden ekstra omkostning. Når du modtager din ordre, er både dæk og fælg derfor helt klar til at blive monteret på din bil. 

 

En anden service du også altid får, er vores pasningsgaranti på dine alufælge. Ja, du hørte korrekt! Vi garanterer altid, at fælgen passer på din bil! Det sikrer vi ved at have et smart søgesystem, hvor du kan indtaste bilmærke og nummerplade. Men også ved at kontrollere alle ordrer, der sendes udfra vores lager. 

 

Hos Dæk og Fælg finder du alufælge til alle bilmodeller! Drømmer du om matte sorte alufælge? Skinnende sølvfarvede? Eller måske skrappe orange eller bronze farvede? Med et bredt udvalg af kvalitetsmærker har vi altid de perfekte fælge til dit køretøj! Bestiller du til en erhvervsadresse? Så leverer vi uden nogen omkostning. Levering til privatadresser sker til 100 kr. 

 

Gratis montering og afbalancering af dæk på fælge

Vi samler dæk og fælge, så de er klar til at sætte på bilen.
Montering af hjul på din bil er ikke med i prisen.

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig