Vis kurv

Goodyear vinterdæk er kvalitet til bilen

 Det er aldrig for tidligt at tænke på vinterdæk til bilen. Det er vigtigt at investere i nye kvalitetsdæk til bilen, så du kan køre sikkert på glatte vinterveje. Brug søgefunktionen herunder til at finde dine nye vinterdæk. Du kan søge efter din foretrukne dækstørrelse. Så får du vist alle de vinterdæk fra Goodyear, der passer til netop dit køretøj.

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 
 

Populære Produkter

 

Opdag et stort udvalg af Goodyear vinterdæk

Her i webshoppen finder du mere end 65.000 produkter til bilen. Selvom de ikke alle passer til netop din bil, er der utrolig mange at vælge mellem. Et af vores populære brands er Goodyear. Det amerikanske mærke er et af de bedste i sin klasse. Vi fører flere af deres dæktyper heriblandt vinterdæk. Hos os finder du mange forskellige Goodyear vinterdæk i høj kvalitet. Endda til helt fornuftige priser, der matcher ethvert budget. 

 

Der er altid lang levetid på Goodyear vinterdæk. Hvilket betyder, at de holder flere vintersæsoner i træk. Naturligvis afhængigt af, hvor meget du kører. Men du kan altså regne med et sæt virkelig gode dæk, der giver dig høj sikkerhed på vejene om vinteren. 

 

Når du køber vinterdæk til bilen, er der flere ting at overveje. Selvom der ikke er lovkrav for, hvornår du skal køre med dine vinterdæk, så bør du huske at få dem sat på bilen. Det skal du gøre, så snart der blive frostgrader om natten. Det er typisk hen af i november måned. 

 

Bestiller du også dine fælge hos os, så kommer dækkene naturligvis monteret og afbalanceret på fælgene. Denne service er selvfølgelig 100 % gratis. 

 

Du får 100% prismatch på alle vores produkter

Dæk og Fælg vil være de billigste på det danske marked. Derfor tilbyder vi prismatch på alle vores produkter her i webshoppen. Ja, du hørte rigtigt! Hvis du har fundet produktet billigere ved en anden dansk webshop, så matcher vi altså prisen. Hos os skal du derfor aldrig bekymre dig om at få købt dine nye vinterdæk til en god pris. 

 

Oveni de gode priser giver vi dig også altid gratis montering og afbalancering. Det vil sige, at hvis du bestiller fælge sammen med dine dæk, så gør vi dem klar til, at du blot kan få dem monteret på bilen. 

 

Husk, at du kan bruge søgefunktionen her på siden til at finde de helt rigtige vinterdæk fra Goodyear til din bil. Indtast blot dine informationer, og så får du vist de vinterdæk, der passer til din bil. 

 

Køb sikre vinterdæk til de glatte veje 

Om vinteren er intet vigtigere end vinterdæk med et fast vejgreb. Der skal næsten intet til, for at bilen kan skride lidt, når vejen er glat. Du kan lige så godt investere i kvalitetsdæk, der formindsker chancen for, at du kører af vejen. Det er en god og fornuftig investering i din og andres sikkerhed. 

 

Når du køber dæk til vinteren hos os, får du altid gratis levering til erhvervsadresser. Til privatadresser leverer vi til 100 kr. Vi sørger også for, at du aldrig modtager dæk, der ikke passer til din bil. Med vores såkaldte pasningsgaranti tjekker vi alle ordrer, så du udelukkende modtager varer, der matcher bilen.

 

Køb kvalitetsvinterdæk fra Goodyear, og kør sikkert til vinter!

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼