Vis kurv

Continental sommerdæk til sikker kørsel

 Skal bilen gøres sommerklar? Det betyder ofte nye sommerdæk. Men hvilken variant skal du vælge? Lige meget hvilken bil du har, kan du bruge vores søgefunktion til at finde frem til de perfekte dæk til din bil. Du kan søge efter dæk fra Continental og andre mærker udfra din nummerplade, bilmærke eller dækstørrelse. Brug søgefunktionen herunder, og find nye sommerdæk til din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter

 

Få tysk kvalitet med Continental sommerdæk

 

Årstiden spiller en stor rolle for din bil. Selvom der ikke findes nogen egentlig lovgivning omkring vinter- eller sommerdæk, er det stadig fornuftigt at sætte sig ind i det.Sommerdæk er specielt tilpasset til at køre på vejene om sommeren. Det vil sige, at dækkets gummiblanding og struktur er tilpasset til at køre på forholdsvis varmere veje, end vinterdæk er. Leder du efter nogle virkelig gode sommerdæk af høj kvalitet? Så skal du se nærmere på vores produkter fra Continental. Her får du nemlig tysk kvalitet for dine penge. 

 

Vi giver dig 100% prismatch på alle vores produkter

 

Selvom du har et par sommerdæk til at ligge fra sidste sæson, kan det godt være, at du skal ud og investere i nye dæk. Der findes nemlig lovgivning om mønsteret på dine dæk. Hvis det er under 1,6 mm, er dækkene ikke lovlige at køre med. Er 1,6 mm. så nok, hvis du skal køre en hel sæson med dem? Nej, mange eksperter anbefaler, at de har mindst 4 mm. 

 

Er dine dæk tæt på at være nedslidte? Så kan du bruge vores søgefunktion her på siden og finde frem til et par helt nye dæk fra det tyske mærke Continental. Du søger blot efter din størrelse, nummerplade eller bilmærke. Og har du set dine foretrukne dæk fra Continental billigere ved en anden webshop? Så prismatcher vi selvfølgelig. Du får altid den bedste pris på markedet hos Dæk og Fælg. 

 

Du får altid pasningsgaranti på vores dæk og fælge 

 

Sommerdæk uden flotte fælge? Det lyder helt forkert. Når du køber et par fede fælge med til dine dæk, sørger vi selvfølgelig for at montere og afbalancere dem. Vi gennemfører også en kontrol ved hver eneste ordre, for at sikre at dækkene rent faktisk passer til netop din bil. Det kalder vi for pasningsgaranti! Vi sender aldrig et produkt afsted, som ikke passer til dit køretøj. Du finder mange fede fælge i shoppen, som passer til dæk fra Continental. 

 

Minimér brændstofforbrug med Continental Sommerdæk 

 

Valg af dæk handler også ofte om at få ens brændstofsforbrug under kontrol. Med Continental sommerdæk får du et virkelig godt produkt, som optimerer dit køretøjs brændstofsforbrug. Dækkene er specielt udviklet til at køre på vejene om sommeren, og det giver dig derfor et langt bedre forbrug af brændstof, end hvis du kørte rundt med vinterdæk eller nedslidte sommerdæk fra sidste sæson. 

 

Gratis levering til erhvervsadresser 

 

Hos Dæk og Fælg finder du et stort udvalg af Continental sommerdæk til mange bilmodeller. Du kan blot bruge vores søgefunktion til at finde dem, der passer til netop din bil. Når du bestiller dine dæk til en erhvervsadresse, giver vi dig altid gratis levering. Dækkene er ligeledes monteret og afbalanceret på de fælge, du evt. også bestiller - og dermed klar til at blive sat på bilen!

 

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼