Vis kurv

Billige stålfælge til alle typer biler

 

Skal du have nye stålfælge til din bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dæk og Fælg finder du fælge i stål af høj kvalitet. Denne type fælge er modsat alufælge beregnet til brug om vinteren. Stålfælgen kan nemlig klare vind og vejr og modstår også salt på vejene. Hos Dæk og Fælg kan du hurtigt og nemt finde de rette fælge til din bil. Brug søgefunktionen nedenfor, og få vist de produkter, der passer til netop din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support

 

Opdag gode tilbud på stålfælge 

Stålfælgen er måske ikke lige så pæn som alufælgen. Men den er derimod helt ideel til kørsel om vinteren. Det er derfor altid den bedste fælge at bruge sammen med vinterdæk. Hos Dæk og Fælg kan du købe stålfælgene separat. Det kan jo være, at du allerede har et sæt vinterdæk liggende klar. Men hvis ikke, kan du også finde et godt sæt vinterdæk til dine nye fælge i stål. Vi sørger naturligvis for at montere og afbalancere dækkene på dine nye fælge. Denne service er altid 100 % gratis. 

Med mere end 67.000 produkter i vores webshop er der masser produkter at vælge imellem. Du finder helt lige de stålfælge til vinterkørsel, som du skal bruge. Vi har altid gode tilbud på vores produkter, og der er penge at spare, når du køber fælgene sammen med dine nye vinterdæk. 

Hvornår skal jeg skifte fælge på bilen?

Skift af fælge på bilen skal ske på betingelse af sæson, slid og udseende. Hvor alufælgen giver mest mening, når bilen skal se smart ud, så er stålfælgen mere praktisk og funktionel og bedst til kørsel om vinteren. 

Fordele ved stålfælgene er også:

- De er modstandsdygtige overfor salt på vejene

- De kræver ikke megen vedligeholdelse

- De er ideelle til koldere og hårdere vejrforhold

- De er typisk langt billigere end alufælge

Idet stålfælgene er bedst egnede til vinterdæk, er det også samtidig med, at du skifter til vinterdæk, at du skal skifte fra alufælgen til stålfælgen på bilen. Du kan også godt køre med dem hele året rundt, hvis du ikke har penge i budgettet til at investere i nye alufælge. Dog skal du tænke over, at dækket skal afmonteres helt fra fælgen så, hvis fælgene skal benyttes med nye dæk. 

Der findes ingen lovgivning for, hvilke fælge eller dæk du skal køre med. Dog skal selve monteringen af stålfælgene være korrekt. Det vil sige, at fælg og dæk ikke må gå udover bilens skærmkanter. Derfor må hjulets ET-mål ikke må ændres med mere end 10 mm. Nogle synes måske det smart ud, men det er ulovligt, og det forringer din sikkerhed på vejene. 

Du får altid prismatch og pasningsgaranti

Det skal være nemt at montere nye fælge på bilen. Lige meget hvilken type du køber. Derfor tilbyder vi altid prismatch og pasningsgaranti på alle vores produkter. 

Med prismatch er du sikret den bedste pris på markedet. Har du set samme type fælge hos en anden dansk webshop til en billigere pris, så matcher vi naturligvis prisen. 

Med vores pasningsgaranti er du garanteret altid at modtage produkter, som passer optimalt til din bil. Det er blandt andet vores søgefunktion, der er med til at gøre dette nemmere. Du kan nemlig søge efter dækstørrelse, bilmærke og nummerplade - og få vist produkter, som udelukkende passer til dit køretøj. Men vi tjekker faktisk også alle ordrer for at være 100 % sikker på, at du modtager korrekte varer til din bil.

Vi tilbyder gratis levering til erhvervsadresser

Som erhvervskunde hos Dæk og Fælg får du mange fordele. Vi leverer f.eks. fragtfrit til din erhvervsadresse. Vi sørger for, at leveringen foregår nemt og hurtigt. Som privatkunde er det også nemt at handle hos os. Vi har altid gode tilbud på stålfælge. Så du nemt kan få plads til skift af fælge i dit budget. Vi leverer dine nye fælge og dæk til 100 kr. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rette fælge? Kontakt os gerne!

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼