Vis kurv

Vinterdæk Continental

 

Skal du have gjort bilen køreklar til vinter? Så er noget af det allervigtigste at få monteret vinterdæk på køretøjet. Står du overfor at skulle investere i helt nye vinterdæk? Så kan du bruge vores søgefunktion herunder til at se alle dæk fra Continental, der passer til netop dit bilmærke. Du kan blot søge ved at indtaste nummerplade, bilmærke eller dækstørrelse. Du kan både søge efter dæk, fælge eller komplette hjul. Vi har kvalitetsprodukter til ethvert køretøj og til ethvert behov!

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter

Køb vinterdæk af højeste tyske kvalitet

 

Årstiden har altid stor betydning for, hvordan din bil kører. Der findes en hel del lovgivning, man ofte skal følge. I forhold til sommer- og vinterdæk er der faktisk ingen lovgivning. Du bestemmer selv, hvilke dæk du vil køre med. Dog er der mange grunde til, at du skal skifte dæk afhængig af sæsonen. Vinterdæk er fremstillet med dækmønstre og en gummiblanding, der gør, at dækkene tåler at køre på kolde veje og kan stå bedre fast, når der er glat. Leder du efter dæk til vintersæsonen af høj kvalitet? Så skal du se nærmere på det tyske Continental. Her får du høj kvalitet for pengene. Continental vinterdæk sænker brændsstofforbruget og giver dig ligeledes høj sikkerhed på vejen!

 

Vi giver prismatch på Continental vinterdæk

 

Har du brugt søgefunktionen til at finde dine foretrukne dæk fra Continental? Men står de som billigere ved en anden dansk webshop? Så tilbyder vi naturligvis 100% prismatch til dig. Hos Dæk og Fælg får du nemlig altid den billigste pris på markedet. Selvom der ikke findes lovgivning, om at du skal køre med vinterdæk, så findes der faktisk andet lovgivning om dine dæk på bilen. Det drejer sig om dækmønsteret. Det skal som min. være på 1,6 mm., for at dine dæk er lovlige at køre med. Dette er meget lidt, og mange eksperter anbefaler, at der er min. 4 mm. Det er derfor en god idé at måle dit dækmønster efter, inden du sætter de gamle vinterdæk på bilen. Er de slidt ned? Så kan du hurtigt og let finde nye kvalitetsdæk fra Continental med vores søgefunktion.

 

Få gratis afbalancering hos Dæk og Fælg

 

Køber du både dine nye vinterdæk og fælge hos Dæk og Fælg, får du altid gratis afbalancering med i handlen. Det vil sige, at vi monterer dækkene på fælgene, så de er klar til at blive sat på bilen. Desuden giver vi dig også pasningsgaranti på dine Continental dæk - samt alle andre produkter her på siden. Vi garanterer, at de produkter som kommer frem i søgning på din nummerplade eller bilmærke, også rent faktisk passer til din bil. For at kunne efterleve denne garanti, kontrollerer vi alle ordrer, inden de sendes afsted.

 

Find dine produkter med den simple søgefunktion

 

Vil du gøre din bil vinterklar? Skal det være med fokus på sikkerhed og høj kvalitet? Så skal du vælge Continental. Du får altid kvalitet i særklasse og høj sikkerhed med Continental vinterdæk. Det kræver ingen ekspert at finde de rette dæk fra mærket til din bil. Du kan blot bruge vores søgefunktion her på siden. Du taste nummerplade ind eller størrelsen, hvis du kender den. Så bliver du præsenteret for alle vores kvalitetsdæk fra Continental.

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼