Vis kurv

Optimale helårsdæk til din bil

Helårsdæk er et godt alternativ til at skulle skifte dæk to gange årligt. Dine helårsdæk kan du nemlig køre med året rundt. De er bygget til både at stå godt fast på både tør, våd og glat vej. I vores brede udvalg af dæk finder du mange sikre helårsdæk af høj kvalitet. Du kan bruge søgefunktionen nedenfor til at søge efter helårsdæk, som passer til netop dit køretøj. Vælg din ønskede dækstørrelse, og få vist alle helårsdæk!

 
Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Billige helårsdæk fra de største mærker

Hos Dæk og Fælg kan du altid købe kvalitetsdæk fra nogle af de største mærker på markedet. Det gælder også vores sortiment af helårsdæk. Vi har alt fra Michelin og Continental til Goodyear og Pirelli. Du finder et væld af populære mærker og mere end 65.000 produkter i vores webshop. Vi har uden tvivl det perfekte sæt dæk til din bil.

Men hvordan er det nu med helårsdæk? Er der nogle love eller regler, du skal huske? Nej, ikke umiddelbart. Der gælder ikke nogle regler for, hvornår du må køre med helårsdækkene på din bil. For dækmønster gælder der dog samme regel som for andre typer dæk. Der skal være min. 1,6 mm. mønster på dine helårsdæk. Desuden er det også et krav, at du har fire ens dæk på bilen. Det vil sige, at du ikke kan blande vinterdæk eller sommerdæk med dine helårsdæk. 

Er dine gamle dæk ved at være slidt ned? Vi har et bredt udvalg af slidstærke helårsdæk til fornuftige priser. Brug vores søgefunktion, og find lige den størrelses dæk der passer til din bil. Har du spørgsmål til nogle af dækkene, kan du altid kontakte os for råd og vejledning. Vi sidder klar til at hjælpe dig til at blive godt kørende igen!

Gratis afbalancering og pasningsgaranti

Bestiller du dine nye dæk til bilen hos Dæk og Fælg, sørger vi altid for, at de er klar til at blive monteret på din bil. Det gør vi, når du også køber fælge med til dækkene. Vi monterer dæk på fælgene og afbalancerer dem også. Så er de 100 % klar til at blive sat på din bil, når du modtager dem. 

Dæk og Fælg giver dig også pasningsgaranti på alle typer dæk. Det gør vi blandt andet med vores effektive søgefunktion, der præsenterer dig for dæk, som passer til din bil. Derudover tjekker vi også alle ordrer manuelt, for at sikre produktet passer til bilen. Du modtager derfor aldrig et produkt, som ikke passer til din bil!

Med et godt sæt helårsdæk monteret på bilen er du sikret høj køreglæde året rundt. Dine helårsdæk står nemlig godt fast på alle vejtyper og giver dig en fornuftigt brændstofsøkonomi til alle tider. 

Gratis levering til erhvervsadresser

Vi vil gerne servicere vores kunder bedst muligt. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering. Som erhvervskunde får du også altid gratis fragt i hele landet. Vi forhandler også helårsdæk til privat kunder. Her tilbyder vi levering til døren til 100 kr. 

Desuden tilbyder vi også prismatch på alle vores produkter. Hos Dæk og Fælg skal du simpelthen have markeds bedste priser. Har du set helårsdækkene til bilen billigere hos en anden dansk forhandler? Så matcher vi naturligvis prisen. 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼