Vis kurv

Kvalitets sommerdæk til fornuftige priser

Solen skinner, og temperaturen stiger udenfor. Men det regner også oftere. Sådan ser den danske sommer typisk ud. Derfor er det vigtigt at få lagt vinterdækkene på hylden og monteret sommerdæk på din bil. Så du netop kan køre fornuftigt og sikkert på både varm eller våd asfalt. Leder du efter helt nye sommerdæk til bilen? Så kan du nemt og hurtigt finde de helt rette dæk til netop dit køretøj ved at bruge vores søgefunktion herunder. Søg efter dækstørrelse, bilmærke eller nummerplade - og få vist alle produkter, som passer til din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter:

Stort udvalg af billige sommerdæk hos Dæk og Fælg

Har du investeret i en ny bil eller kan de gamle sommerdæk bare ikke køre længere på literen? Så skal du have fat i et sæt nye sommerdæk. Hos os finder du et kæmpestort udvalg af dæk fra mærker som Goodyear, Michelin, Continental og Pirelli. Du finder mange kvalitetsdæk i forskellige størrelser. Vi har helt sikkert et godt produkt, som matcher netop din bil og dine fælge.

Lovgivning omkring dæk: hvad skal jeg vide?

Må jeg køre rundt med vinterdæk hele sommeren? Det må du faktisk gerne. Der findes ingen lovgivning om at skifte fra vinter- til sommerdæk eller omvendt. 

Lovgivningen foreskriver dog:

- At du skal køre med fire ens dæk 

- At du skal have min. 1,6 mm dækmønster

- At dæk og fælge ikke må gå udover bilens skærmkanter

Selvom loven ikke kræver, at du skifter til sommerdæk, er det alligevel en ret god idé at gøre. Det anbefaler alle eksperter, at du gør. Det gør nemlig meget for både din sikkerhed og dit brændstofsforbrug. Med sommerdæk er dækkets gummi tilpasset vejrforholdene. Bilen står derfor godt fast på både tør/varm og våd vej og kører mere fornuftigt.

Hvornår skal sommerdækkene så monteres? Det vil typisk være i April, når der ikke længere er frost om natten. Sommerdæk fungerer bedst, når der er mere end 7 grader udenfor. Ved lavere temperaturer kan de blive hårde. Det er derfor en god idé at holde sig opdateret på vejrudsigten om foråret, så du får skiftet til sommerdæk på det rette tidspunkt. 

Hvad er minimumsdybde for dækmønster?

En af de vigtigste ting du skal undersøge, inden du får monteret gamle sommerdæk, er dækmønsteret. Er de helt nedslidte, skal du altså ud og investere i nye sommerdæk til bilen. Selvom loven siger, at du må køre med 1,6 mm., bør du udskifte dine dæk allerede inden de kommer så langt ned. Hvis der kun lige er dækmønster nok, holder de naturligvis ikke hele sommersæsonen. Du bør derfor i stedet regne med ca. 3 mm. dækmønster for at være på den sikre side. 

Hos Dæk og Fælg finder du altid et godt tilbud på sommerdæk. Vi har noget til dig, der skal have det så billigt som muligt, men samtidig også ønsker kvalitet for pengene. Vi har også nogle dyrere dæk, til dig der vil forkæle bilen lidt ekstra. Hos os får du altid 100% prismatch på alle vores sommerdæk. Det vil sige, at hvis du finder favorit dækkene billigere hos en anden dansk webshop, så matcher vi selvfølgelig prisen!

Få gratis afbalancering af dine nye sommerdæk

Sommerdæk betyder også lækre alufælge. Køber du både dæk og fælge hos os, sørger vi naturligvis for at montere dækkene på dine nye fælge. De leveres afbalanceret og helt klar til at blive monteret på din bil. Servicen koster dig aldrig en krone!

Du får altid pasningsgaranti på dine nye dæk

Dækkene skal selvfølgelig også passe til din bil. Derfor får du altid pasningsgaranti hos Dæk og Fælg. Med vores søgefunktion er du nemlig sikker på at finde produkter, der passer til din bil. Men vi sørger også for at tjekke alle ordrer, så du aldrig får tilsendt et produkt, der ikke passer optimalt til din bil. 

Dæk og Fælg leverer til hele landet - som erhvervskunde får du gratis levering. Der leveres også til private adresser til 100 kr. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼