Vis kurv

Innovative Michelin helårsdæk

Skift af dæk to gange årligt? Opbevaring af det ene sæt dæk? Virker det hele en smule besværligt og uoverskueligt for dig? Så skal du overveje helårsdæk. Men hvilket mærke skal du købe? Det franske mærke Michelin står bag en række helårsdæk af høj kvalitet. Hos Dæk og Fælg finder du et stort udvalg af Michelin helårsdæk. Du kan bruge vores søgefunktion nedenfor til at finde de optimale dæk til din bil. Søg efter dækstørrelse. Eller indtast nummerplade eller bilmærke for at finde de produkter, der passer til din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Derfor skal du vælge Michelin CrossClimate helårsdæk

Helårsdækkene fra Michelin er lig med stor køreglæde. De er af høj kvalitet uden at koste en formue. Med den gode kvalitet får du også en høj ydeevne, og dækkene holder til adskillige sæsoners kørsel. Med deres innovative blanding af vinter- og sommerdæks egenskaber har de mange fordele; de bremser godt på tør vej, de har godt et vejgreb i vådt vejr og dækkenes vintercertificering gør, at du aldrig kører fast i snevejr. Michelin helårsdæk i høj kvalitet er populære og er med deres mange fordele et oplagt valg for mange bilister. Dækkene kommer i flere forskellige størrelser, og de passer derfor optimalt til mange bilmærker- og modeller. Du kan bruge vores søgefunktion til at søge efter din foretrukne dækstørrelse.

Fordele ved at benytte helårsdæk 

Helårsdæk er velegnet til kørsel om sommeren og om vinteren. Andre fordele er:

- Du slipper for at betale for dækskifte to gange årligt

- Du undgår at skulle opbevare et ekstra sæt dæk

- Når du køber ny bil, ender du aldrig med et ekstra sæt dæk i overskud

Loven foreskriver ikke noget, om hvornår du må bruge helårsdæk på bilen. Du skal dog huske, at der skal være monteret fire ens dæk på bilen. Det vil sige, at du ikke kan have vinterdæk på nogle af hjulene og helårsdæk på andre. Alle fire dæk skal være helårsdæk. 

Hvis man vælger helårsdæk, hvor ofte skal de så skiftes? Typisk bør man skifte dem efter 25.000-35.000 km kørsel. Men det afhænger dog meget af bilmodellen og dæktypen. Idet man ikke skifter dækkene to gange årligt, bør man løbende holde øje med, om dækmønsteret er slidt ned. Det skal være min. 1,6 mm. for at være lovligt. Dog er dette et minimumskrav, og de fleste eksperter anbefaler, at du skifter før, de bliver så nedslidte. 

100% prismatch på dine Michelin helårsdæk

Er du blevet interesseret i at prøve helårsdæk? Vi har altid gode priser på Michelin CrossClimate. Brug vores søgefunktion, og opdag hele udvalget. Med vores pasningsgaranti er du garanteret, at du altid udelukkende modtager dæk, der passer optimalt til din bil. Prisen er også i orden. Vi giver dig nemlig altid prismatch på dæk fra Michelin. Hvis du har fundet dækkene billigere hos en anden dansk webshop, matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil nemlig være de billigeste på markedet med Michelin helårsdæk!

Du får altid gratis levering til erhvervsadresser

Som erhvervskunde hos Dæk og Fælg giver vi dig mange fordele. Vi tilbyder f.eks. altid gratis levering af din ordre. Vi sørger ligeledes for, at leveringen sker hurtigt, nemt og sikkert. Med vores pasningsgaranti er du også altid sikret, at du modtager produkter, der passer optimalt til køretøjet. Vi gennemgår nemlig alle ordrer, inden de afsendes fra vores lager. 

Som privatkunde er det også nemt og hurtigt at handle hos Dæk og Fælg. Vi leverer til 100 kr. til private adresser. Hvis du har spørgsmål til dæktyper, kan du altid kontakte os for at få hjælp til at bestille de mest optimale produkter. 

Vi giver dig gratis afbalancering og montering på fælge

Når du investerer i et sæt innovative Michelin helårsdæk, har du måske også brug for nye fælge dertil? Køber du begge dele hos Dæk og Fælg, sørger vi altid for at montere og afbalancere dækkene. Du modtager derfor det komplette hjul helt klar til montering på bilen. Det bliver altså ikke nemmere! 

Har du nogle spørgsmål til vores dæk fra Michelin? Kontakt os gerne!

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼