Kurv

Sikre Michelin sommerdæk med høj ydeevne

 Skal bilen være godt kørende til sommer? Så skal den være udstyret med et par gode kvalitetsdæk. I vores webshop finder du et væld af dæk fra mange populære mærker. Et af dem er Michelin. Det franske mærke er kendt for sin kvalitet, høje ydeevne og selvfølgelig den lille Michelin mand, som er firmaets velkendte maskot. Du kan bruge vores søgefunktion herunder til at søge efter sommerdæk fra mærket, som passer perfekt til netop din bil. Vi har sommerdæk fra Michelin til alle bilmærker og -modeller. 

 

Søg efter

Søg via

Søg via

Vælg bil

INDTAST DIN NUMMERPLADE

INDTAST DÆKSTØRRELSE

 

Find gode tilbud på billige Michelin sommerdæk

Det skal ikke være dyrt at skifte til sommerdæk af høj kvalitet. Når de gamle dæk er nedslidte, skal du nemt og billigt kunne købe et sæt nye - også uden at det vælter budgettet.

Dit skift til sommerdæk er vigtigt, idet vinterdæk ikke er forsvarlige at køre med om sommeren. Der findes godt nok ingen lov på området. Men alle eksperter anbefaler, at du skifter dem. Med sommerdæk får du nemlig et dæk, der står godt fast på både tør og våd vej. Gummiet er hårdere, end i vinterdækket, og dækmønsteret er også med mindre lameller. Det er istedet specieltdesignet med et dækmønster, der lader bilen stå bedre fast under varmere vejrforhold. 

Inden du kører videre med de gamle sommerdæk, bør du altid tjekke dækmønsteret. Det skal min. være 1,6 mm. for at være lovligt. Eksperter anbefaler dog min. 3 mm. 

Michelin sommerdæk i høj kvalitet er det oplagte valg, for dig der gerne vil køre fornuftigt og sikkert på de danske sommerveje. I vores udvalg af sikre Michelin sommerdæk finder du altid mange gode tilbud. 

Vi giver dig prismatch på alle dæk fra Michelin

Hos os får du altid markedets bedste priser. Det sørger vi for ved altid at have gode tilbud i vores webshop. Men også gennem vores 100 % prismatch på alle vores 67.000 produkter. Har fundet dine favorit sommerdæk fra franske Michelin billigere i en anden dansk webshop? Så matcher vi naturligvis prisen! 

Du får altid gratis afbalancering og montering på fælge 

Skift til sommerdæk betyder også skift til flotte alufælge. Hvis du står overfor at investere i dine første fælge, så har vi også et stort udvalg, du kan gå på opdagelse i. Og det bliver kun bedre. Når du bestiller alufælgene sammen med dine nye Michelin dæk, sørger vi naturligvis for at montere og afbalancere dækkene på dine nye, flotte fælge. Det bliver ikke nemmere, vel? Du modtager altid det komplette hjul, så det er klar til at blive sat på din bil.

Vi tilbyder gratis levering til erhvervsadresser 

Det skal være nemt at købe nye dæk fra Michelin. Når du bestiller dine sommerdæk hos Dæk og Fælg, får du derfor altid gratis levering til erhvervsadresser. Bestiller du som privatkunde, kan du få leveret dine varer fra 100 kr. 

En af vores andre services er vores pasningsgaranti. Det vil sige, at vi garanterer, at de dæk du bestiller, altid passer til dit køretøj. Det gør vi blandt andet med vores smarte søgefunktion, der viser dig korrekte dæk til din bil. Derudover tjekker vi også alle ordrer igennem, så du aldrig modtager produkter, der ikke passer optimalt på din bil.