Vis kurv

Sikre Michelin sommerdæk med høj ydeevne

Skal bilen være godt kørende til sommer? Så skal den være udstyret med et par gode kvalitetsdæk. I vores webshop finder du et væld af dæk fra mange populære mærker. Et af dem er Michelin. Det franske mærke er kendt for sin kvalitet, høje ydeevne og selvfølgelig den lille Michelin mand, som er firmaets velkendte maskot. Du kan bruge vores søgefunktion herunder til at søge efter sommerdæk fra mærket, som passer perfekt til netop din bil. Vi har sommerdæk fra Michelin til alle bilmærker og -modeller. 

Drømmer du om gode Michelin sommerdæk i høj kvalitet? Her får du fransk komfort, når det er bedst. Det populære dækmærke er kendt i hele verden blandt andet for deres sommerdæk til bilen. Leder du efter et godt Michelin sommerdæk tilbud? Du kan bruge vores søgefunktion herunder til at finde sommerdæk, der passer til netop din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Find gode tilbud på billige Michelin sommerdæk

Det skal ikke være dyrt at skifte til sommerdæk af høj kvalitet. Når de gamle dæk er nedslidte, skal du nemt og billigt kunne købe et sæt nye - også uden at det vælter budgettet.

Dit skift til sommerdæk er vigtigt, idet vinterdæk ikke er forsvarlige at køre med om sommeren. Der findes godt nok ingen lov på området. Men alle eksperter anbefaler, at du skifter dem. Med sommerdæk får du nemlig et dæk, der står godt fast på både tør og våd vej. Gummiet er hårdere, end i vinterdækket, og dækmønsteret er også med mindre lameller. Det er istedet specieltdesignet med et dækmønster, der lader bilen stå bedre fast under varmere vejrforhold. 

Inden du kører videre med de gamle sommerdæk, bør du altid tjekke dækmønsteret. Det skal min. være 1,6 mm. for at være lovligt. Eksperter anbefaler dog min. 3 mm. 

Michelin sommerdæk i høj kvalitet er det oplagte valg, for dig der gerne vil køre fornuftigt og sikkert på de danske sommerveje. I vores udvalg af sikre Michelin sommerdæk finder du altid mange gode tilbud. 

Vi giver dig prismatch på alle dæk fra Michelin

Hos os får du altid markedets bedste priser. Det sørger vi for ved altid at have gode tilbud i vores webshop. Men også gennem vores 100 % prismatch på alle vores 67.000 produkter. Har fundet dine favorit sommerdæk fra franske Michelin billigere i en anden dansk webshop? Så matcher vi naturligvis prisen! 

Du får altid gratis afbalancering og montering på fælge 

Skift til sommerdæk betyder også skift til flotte alufælge. Hvis du står overfor at investere i dine første fælge, så har vi også et stort udvalg, du kan gå på opdagelse i. Og det bliver kun bedre. Når du bestiller alufælgene sammen med dine nye Michelin dæk, sørger vi naturligvis for at montere og afbalancere dækkene på dine nye, flotte fælge. Det bliver ikke nemmere, vel? Du modtager altid det komplette hjul, så det er klar til at blive sat på din bil.

Vi tilbyder gratis levering til erhvervsadresser 

Det skal være nemt at købe nye dæk fra Michelin. Når du bestiller dine sommerdæk hos Dæk og Fælg, får du derfor altid gratis levering til erhvervsadresser. Bestiller du som privatkunde, kan du få leveret dine varer til 100 kr. 

En af vores andre services er vores pasningsgaranti. Det vil sige, at vi garanterer, at de dæk du bestiller, altid passer til dit køretøj. Det gør vi blandt andet med vores smarte søgefunktion, der viser dig korrekte dæk til din bil. Derudover tjekker vi også alle ordrer igennem, så du aldrig modtager produkter, der ikke passer optimalt på din bil. 

Sommerdæk Michelin - bliv godt kørende i dag 


Vil du være godt kørende i sommersæsonen? Det kræver det rette sæt sommerdæk. Det er ikke som sådan et lovkrav, at du skal sætte sommerdæk på bilen. Men det er en stor fordel at gøre. Sommerdækkene fra Michelin er netop beregnet til at køre på tørre og våde sommerveje. 

Billige Michelin sommerdæk - find dem her 

Det skal ikke være dyrt at skifte vinterdækkene ud med nye og lækre sommerdæk fra Michelin. Dæk og Fælg tilbyder et væld af forskellige størrelses dæk fra det franske mærke. Vi har altid lave og konkurrencedygtige priser. 

Tilbud Michelin sommerdæk 

Du finder altid gode priser på Michelin sommerdæk hos os. Køber du alufælge med til sommerdækkene, får du ovenikøbet også gratis afbalancering og montering. Du modtager det samlede hjul klar til at montere på din bil. Og du skal aldrig bekymre dig om, hvor vidt det passer - vi giver dig altid pasningsgaranti på vores produkter!


Nye sommerdæk - det skal du huske

Der er tre gode huskeregler, når du skal have sommerdæk på bilen. 

1) Tjek om dækmønsteret på de gamle dæk er slidt ned - 1,6 mm. er min. lovkrav.
2) Kør altid med fire ens dæk
3) Lad ikke dæk og fælge gå ud over bilens skærmkanter 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼