Vis kurv

Continental helårsdæk - høj kvalitet og sikkerhed

Er det blevet tid til nye dæk på bilen? Skal det være helårsdæk? Og skal de være af høj kvalitet? Så de holder længe? Så skal du dykke ned i vores store udvalg af helårsdæk fra det tyske mærke Continental. Her får du kvalitet for alle pengene. Men hvilke dæk passer til netop din bil? Du kan bruge vores søgefunktion til at finde de helt rette størrelses dæk, der passer til dit bilmærke og din model. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære Produkter

 

Continental er tysk kvalitet for alle pengene

Det tyske mærke er kendt for sin høje kvalitet. Det er et populært valg blandt både mange mekanikere og private kunder. Helårsdækkene fra mærket står godt fast på våde og snedækkede veje om vinteren og bremser lige såvel også godt på både tørre og fugtige veje om sommeren. De er derfor helt ideelle til kørsel året rundt. 

 

Find et stort udvalg af Continental helårsdæk

Det er altid rart at have flere valgmuligheder. Det gælder også, når du skal vælge udstyr til bilen. Måske vil du gerne betale lidt ekstra for høj kvalitet. Eller måske søger du den billigste valgmulighed på markedet. Det er altid forskelligt. Her i webshoppen har vi mere end 65.000 produkter og derfor også et bredt udvalg af helårsdæk fra mærket Continental. Men hvorfor skal du vælge dæk fra netop dette mærke til din bil?

 

Du skal vælge helårsdæk fra Continental til bilen fordi:

 

- Du får tysk kvalitet

- Du køber dæk fra et anerkendt mærke

- Du kan vælge mellem mange prisfornuftige dæk

 

Benyt søgefunktionen og find dækkene til din bil

Vi har udviklet en smart søgefunktion, der gør det let for dig at finde de rette dæk til din bil. Du indtaster blot nummerplade, bilmærke eller dækstørrelse, hvis du kender den. Så får du præsenteret alle de produkter, som passer til netop din bil. 

 

Er der andre regler for helårsdæk? Nej, det er der faktisk ikke. Der gælder sammen regler for, hvordan dækkene og fælgene må være monteret. Ligeledes gælder samme krav til dækmønster, dvs. min. 4mm. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke må "blande" forskellige typer dæk. Alle fire dæk skal være helårsdæk. 

 

Få gratis levering til erhvervsadresser

Hos Dæk og Fælg vil vi gerne gøre det let for vores kunder at bestille helårsdæk. Derfor tilbyder vi en effektiv og hurtig leveringsservice. Når du bestiller til en erhvervsadresse, leverer vi gratis. Til privatadresser får du levering til 100 kr. Alle dæk bestilt med fælge leveres naturligvis monteret og afbalanceret. Uden nogen ekstra omkostning! Så de er helt klar til at blive sat på din bil. 

 

Opdag Continental helårsdæk til et væld af bilmodeller

Når du køber helårsdæk fremfor sommer- eller vinterdæk, skal du selvfølgelig også tænke over, at dækkene så skal skiftes lidt oftere, da du kører med dem hele året frem for en enkel sæson. Men samtidig slipper du for at skulle opbevare et sæt dæk om sommeren og om vinteren.

 

Hos Dæk og Fælg er det intet problem at finde nogle lækre helårsdæk. Vi har et kæmpe udvalg af Continental helårsdæk til gode priser. Du finder dæk til ethvert budget, og du er altid garanteret høj sikkerhed og stor køreglæde. Vi fører udelukkende helårsdæk fra kvalitetsmærker som Continental. 

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼