Vis kurv

Monaco

Monaco Wheels: Kvalitet, Moderne Design og Innovation

Velkommen til en af vores bedst sælgene mærker; Monaco Wheels. Her kombineres top klasse design med kvalitetsmaterialer til en fælg udover det sædvanlige. Siden 2010 har Monaco Wheels udviklet et bredt sortiment af fælge i flotte designs med stor succes. De fornår at følge med tiden og gang på gang kommer de med innovative og moderne designs på et meget prisvenligt niveau. Det ses tydeligt, at Monaco Wheels er et brand med en dyb passion for fælge og biler. Hvis du gerne vil have kvalitetsfælge som er godkendt til vinterkørsel, bygget af gode solide materialer og med moderne designs, så er Monaco Wheels noget for dig. Til og med så får du også en fælg som naboen ikke har og når du ser prisen så det svært ikke at få smilet frem. 

 

Søg på din nummerplade i vores konfiguration på startssiden og vælg "Monaco Wheels" i filteret og se hele udvalget til din bil. Alle de fælge vi viser til din bil garanterer vi også passer på den.

 monaco fælg på bil

 

Brand værdier:

Kvalitet: Kun de bedste materialer og højt avanceret produktionsprocesser for at sikre holdbarhed og ydeevne. Hvert hjul gennemgår strenge kvalitetskontroller med høje sikkerhedsstandarder.

Design: Fælge som er inspireret af de nyeste trends inden for bilindustrien, der skiller sig ud med moderne og stilfulde designs. Hvert design er nøje udtænkt for at forbedre bilens æstetik og udtryk.

Innovation: Konstant stræben efter at forbedre produkterne gennem avanceret teknologi og innovation. Dette sikrer, at fælgene ikke kun er smukke, men også på højt teknisk niveau.

 

skoda monaco fælg

Sortiment:

Fælge med fokus på komfort: Disse fælge er designet til at give en komfortable køreoplevelse. Fælgene er designet med fokus på ekstra komfort i et moderne og elegant design.

 

Fælge til elektriske biler: Specialdesignede fælge til elbiler. Monaco Wheels har udviklet og designet disse fælge med fokus på aerodynamik og med en ekstra lav vægt for at maksimere effektiviteten og reducere energiforbruget.

Fælge til alle bilmodeller: Uanset hvilken bil du har og hvilket prisnivaue du søger, så har vi fælge fra Monaco Wheels til din bil. Om du har en eksklusiv special model fra Maserati eller den mest solgte i Danmark, Peugeot 208, så kan din bil få et helt og flot udsende med kvalitetsfælge der løfter din bil til nye højder. Skab et unikt og sporty udtryk til din bil, ved selv at sammensætte det du vil have. 

 

Søg på din nummerplade i vores konfiguration på startssiden og vælg "Monaco Wheels" i filteret og se hele udvalget til din bil. Alle de fælge vi viser til din bil garanterer vi også passer på den.

 

Hos DækogFælg får du et stort udvalg af Fælge fra Monaco Wheels, her er nogen af de meste populære modeller:

 

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼