Vis kurv

Kvalitets alufælge med dæk

Fælge og dæk? Skal du bruge begge dele? Vi har et stort udvalg af alufælge med dæk. Vi fører mange lækre alufælge og mindste lige så mange utrolig gode kvalitetsdæk. Du kan bruge vores søgefunktion nedenfor og finde frem til lige de komplette hjul - altså både dæk og fælge - der passer til netop din bil. Brug søgefunktionen, og gå på opdagelse i et væld af kvalitetsprodukter, der med garanti passer til din bil!

Skal du både have skiftet dæk og alufælge på bilen? Dækkene sikrer dig på vejen og giver bilen et godt vejgreb. Mens fælgene giver bilen det smarte og stilfulde look. Hos Dæk og Fælg finder du et utal af fede alufælge, der kan kombineres med kvalitetsdæk. Brug vores søgefunktion herunder til at finde billig alufælge med dæk til netop dit køretøj. Du kan søge via nummerplade eller bilmærke. 

 
Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 
MSW 19

MSW 19 Sølv

En lækker fælg som fungere rigtig godt til vinterbrug. Det simple design giver let rengøring.
Fra 681 kr.

MSW 24

MSW 24 Gun Metal

Flot mørk fælg, får din bil til at fremstå mere eksklusiv! En ensfarvet fælg er let at vedligeholde
Fra 1107 kr.

MSW 71

MSW 71 Dark Grey Polished

En sort fælg får dækket og fælgen til næsten at gå i ét. Det giver et helt unikt look.
Fra 1373 kr

Køb billige alufælge med dæk 

I vores sortiment finder du mere end 65.000 produkter. Vi har derfor helt klart mange fede fælge og et væld af super gode kvalitetsdæk. Vi sælger også komplette hjul samlet. Det vil sige, hvor dæk og fælg købes til en samlet pris. 

 

I vores webshop finder du alufælge med dæk fra de største mærker. Det er alt fra Goodyear og Continental til Dunlop, Dezent, Autec, MSW og mange flere. 

 

Der er mange fordele ved at få sat både nye dæk og fælge på din bil. Med helt nye dæk bliver du sikkert kørende. Alufælgene er mere for syns skyld. Men en flot bil betyder faktisk meget for køreglæden. Selvom bilen kører godt, er den fedest at køre i den, når den ser smart ud. 

 

Få gratis montering og afbalancering

Når du køber komplette hjul hos Dæk og Fælg, gør vi dem altid klar til dig. Det betyder, at vi monterer dækkene på dine nye fælge. Når vi gør det, afbalancerer vi dem naturligvis også. Dine komplette hjul med alufælge og dæk er derfor altid klar til montering på bilen, når du modtager dem. Denne service er altid gratis!

 

Hvad skal du selv huske, når alufælge og dæk skal monteres på bilen? Der er nogle få regler, som du skal følge. 

 

Dækkene bør skiftes, før de når ned under 4 mm dækmønsteret. Dette er minimums lovkrav. Alufælge med dæk må ikke monteres med et forkert ET-mål. ET-mål kaldes også for indpresningsmål, og det har noget at gøre med, hvor dækkene sidder i forhold til skærmkanten på din bil. Målet må ikke ændres med mere end 10 mm. 

 

Derudover er der ingen regler for at bruge alufælge på din bil. Men de er mest velegnede at køre med om sommeren med dine sommer- eller helårsdæk. På denne årstid undgår du, at de bliver beskadiget af f.eks. salt på vejene. 

 

Altid pasningsgaranti på dæk og fælge

Vores produkter skal selvfølgelig altid passe til den rigtige bil. Derfor har vi gjort det nemt for dig at navigere i vores store webshop. Du kan let og hurtigt bruge vores søgefunktion til at få vist de alufælge, dæk og komplette hjul, der passer til netop din bil. Du søger nemt udfra enten nummerplade eller bilmærke. 

 

For at sikre, at dine nye alufælge med dæk passer til bilen, giver vi dig altid pasningsgaranti på din ordre. Vi efterlever dette ved at tjekke din ordre igennem, inden vi sender den afsted. På den måde modtager du aldrig et produkter, der ikke matcher din bil. 

 

Vi leverer altid dine dæk og alufælge gratis til erhvervsadresser. Til private får du fragt til 100 kr. Leveringen sker altid effektivt og hurtigt. Så du aldrig skal vente længe på at blive godt kørende igen. 

 

Billige alufælge med dæk 


Alufælge købes typisk sammen med sommerdæk. Det giver mest mening at sætte de flotte fælge på bilen om sommeren, hvor de ikke bliver ødelagt af salt på vejene. Du finder et væld af gode kvalitetsdæk til bilen i vores sortiment. Fra blandt andet mærker som Continental, Goodyear, Pirelli og Michelin. 

Hvad er reglerne for dæk på bilen nu? For det første gælder der faktisk ingen regler om, hvor vidt du skal skifte fra vinter- til sommerdæk og omvendt. Dog gælder det, at der skal være fire ens dæk monteret på bilen. Slidmønsteret må heller ikke blive for slidt - det skal være min. 1,6 mm. 

Dine dæk på bilen skal selvfølgelig komplementeres af et par fede alufælge i smart design. Dem finder du mange af i vores sortiment - opdag både sorte, grå og sølv alufælge i enten shiny eller mat design. 

Hvad med reglerne for alufælge? Du kan som udgangspunkt køre med de alufælge, du ønsker. Der gælder blot nogle enkle regler i forhold til montering. Det omhandler ET-målet også kaldet for indpresningsmålet. Dette må ikke ændres med mere end 10 mm, for at alufælgene ikke kommer til at sidde for tæt på bilens skærmkanter. 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼