Kurv

Kvalitets alufælge med dæk

Fælge og dæk? Skal du bruge begge dele? Vi har et stort udvalg af alufælge med dæk. Vi fører mange lækre alufælge og mindste lige så mange utrolig gode kvalitetsdæk. Du kan bruge vores søgefunktion nedenfor og finde frem til lige de komplette hjul - altså både dæk og fælge - der passer til netop din bil. Brug søgefunktionen, og gå på opdagelse i et væld af kvalitetsprodukter, der med garanti passer til din bil!

 

Søg efter

Søg via

Søg via

Vælg bil

INDTAST DIN NUMMERPLADE

INDTAST DÆKMÅL

 
MSW 19

MSW 19 Sølv

En lækker fælg som fungere rigtig godt til vinterbrug. Det simple design giver let rengøring.
Fra 681 kr.

MSW 24

MSW 24 Gun Metal

Flot mørk fælg, får din bil til at fremstå mere eksklusiv!
Fra 1107 kr.

MSW 71

MSW 71 Sort

En sort fælg får dækket og fælgen til næsten at gå i ét. Det giver et helt unikt look.
Fra 1373 kr

 

Køb billige alufælge med dæk 

I vores sortiment finder du mere end 65.000 produkter. Vi har derfor helt klart mange fede fælge og et væld af super gode kvalitetsdæk. Vi sælger også komplette hjul samlet. Det vil sige, hvor dæk og fælg købes til en samlet pris. 

 

I vores webshop finder du alufælge med dæk fra de største mærker. Det er alt fra Goodyear og Continental til Dunlop, Dezent, Autec, MSW og mange flere. 

 

Der er mange fordele ved at få sat både nye dæk og fælge på din bil. Med helt nye dæk bliver du sikkert kørende. Alufælgene er mere for syns skyld. Men en flot bil betyder faktisk meget for køreglæden. Selvom bilen kører godt, er den fedest at køre i den, når den ser smart ud. 

 

Få gratis montering og afbalancering

Når du køber komplette hjul hos Dæk og Fælg, gør vi dem altid klar til dig. Det betyder, at vi monterer dækkene på dine nye fælge. Når vi gør det, afbalancerer vi dem naturligvis også. Dine komplette hjul med alufælge og dæk er derfor altid klar til montering på bilen, når du modtager dem. Denne service er altid gratis!

 

Hvad skal du selv huske, når alufælge og dæk skal monteres på bilen? Der er nogle få regler, som du skal følge. 

 

Dækkene bør skiftes, før de når ned under 4 mm dækmønsteret. Dette er minimums lovkrav. Alufælge med dæk må ikke monteres med et forkert ET-mål. ET-mål kaldes også for indpresningsmål, og det har noget at gøre med, hvor dækkene sidder i forhold til skærmkanten på din bil. Målet må ikke ændres med mere end 10 mm. 

 

Derudover er der ingen regler for at bruge alufælge på din bil. Men de er mest velegnede at køre med om sommeren med dine sommer- eller helårsdæk. På denne årstid undgår du, at de bliver beskadiget af f.eks. salt på vejene. 

 

Altid pasningsgaranti på dæk og fælge

Vores produkter skal selvfølgelig altid passe til den rigtige bil. Derfor har vi gjort det nemt for dig at navigere i vores store webshop. Du kan let og hurtigt bruge vores søgefunktion til at få vist de alufælge, dæk og komplette hjul, der passer til netop din bil. Du søger nemt udfra enten nummerplade eller bilmærke. 

 

For at sikre, at dine nye alufælge med dæk passer til bilen, giver vi dig altid pasningsgaranti på din ordre. Vi efterlever dette ved at tjekke din ordre igennem, inden vi sender den afsted. På den måde modtager du aldrig et produkter, der ikke matcher din bil. 

 

Vi leverer altid dine dæk og alufælge gratis til erhvervsadresser. Til private får du fragt fra 100 kr. Leveringen sker altid effektivt og hurtigt. Så du aldrig skal vente længe på at blive godt kørende igen.