Vis kurv

Find de bedste vinterdæk til sikker kørsel

 

Er det tid til vinterdæk på bilen? Vores brede udvalg af vinterdæk af højeste kvalitet garanterer sikker kørsel hele vinteren. Uanset dit bilmærke, vil du finde de perfekte vinterdæk til din bil. Uden besvær - nemt og overskueligt. Du kan bruge vores søgefunktion og finde frem til lige præcis de vinterdæk, der matcher dit køretøj. Søg blot på dækstørrelse, så får du vist de pågældende dæk i denne kategori. Det bliver ikke nemmere at finde nye vinterdæk til dit køretøj.

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Kvalitetsvinterdæk med fælge

Et godt sæt dæk til vintersæsonen er et must for enhver bilejer. Her finder du kvalitetsdæk fra gode mærker som Continental, Goodyear, Michelin og Pirelli. Udover at du er garanteret at få leveret et sæt gode kvalitetsdæk, får du også endnu flere fordele ved at handle hos os. Det er blandt andet:

 

    • Gratis montering

    • Gratis afbalancering 

 

Det vil sige, at når du både køber dæk og fælge samlet hos os, er hjulene altid klar til at blive sat på din bil. Dækkene er monteret på fælgene, og de er også afbalanceret. Vi har derfor gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at skifte til vinterdæk.

Billige dæk med hurtig levering 

Dækogfælg.dk gør det nemt for dig at få leveret kvalitetsdæk hele året rundt. Vi har altid mange billige dæk i vores sortiment, som faktisk består af mere end 67.000 produkter. Derudover sørger vi også altid for hurtig levering. Så du aldrig skal stå og vente i flere uger på dæk til din bil. 

Men hvorfor skifte til vinterdæk? Loven siger faktisk ikke noget om, at du skal skifte fra sommer- til vinterdæk. Men det er alligevel en ret god idé. Strukturen i vinterdækkenes opbygning er nemlig beregnet til kørsel på glatte veje, i frost og i snevejr. Det betyder derfor, at du kan køre mere sikkert og med et langt bedre vejgreb, end hvis du havde beholdt sommerdækkene på. 

Du skal skifte til vinterdæk, fordi:

 

 •   • Nye vinterdæk har et dækmønster på 7-8 mm, der forbedrer vejgrebet
    • Vinterdækkenes mønster er opbygget som lameller, hvilket nedsætter risikoen for akvaplaning (når der er sne, slud og regn på kørebanen)
    • Vinterdækkene er produceret i blødere naturgummi, hvilket gør, at bilen står bedre fast

 

Hvad skal du ellers være opmærksom på, når det kommer til dæk og lovgivning? Du skal sørge for at tjekke dine gamle dæk fra sidste vintersæson. Er dækmønsteret under 1,6 mm er de ulovlige at køre med. Er de tæt på at være så nedslidte, er det også en god idé at skifte dem. Da de næppe holder hele vintersæsonen. Vi anbefaler at dine vinterdæk som minimum har et dækmønster på 4 mm.

 

Altid mange dæk tilbud

Det skal ikke vælte budgettet at få monteret nye dæk på bilen. Derfor har vi dæk til vintersæsonen i alle prisklasser. Desuden har vi også altid mange gode tilbud. Det er intet problem at finde et sæt dæk, der holder sig inden for dit budget. 

Andre fordele ved at købe dine dæk hos os er: 

 

 •   • Gratis levering til hele landet
    • Altid leveret klar til at sætte på bilen
    • Prismatch på alle dæk i vores sortiment 
    • Bredt udvalg med mere en 67.000 produkter
    • Pasningsgaranti sikret gennem kontrol af alle ordrer 

 

Vores pasningsgaranti er en af vores vigtige fordele. Det betyder, at vi altid garanterer, at dine bestilte dæk matcher dit køretøj. Dette sikrer vi ved at gennemgå alle ordrer grundigt. På den måde kommer du aldrig til at stå i den trælse situation, hvor du har fået leveret et sæt dæk, der ikke passer til din bil. 

Køb gode vinterdæk til sikker kørsel 

Mangler du et sæt gode dæk til vintersæsonen? Vi har mange mærker og forskellige størrelser af dæk. Du finder helt sikkert et sæt dæk, der matcher dine behov og netop dit budget. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvorvidt dækkene passer til din bil? Du kan altid kontakte os for vejledning og gode råd.  

Vi leverer gratis til erhvervsadresser i hele Danmark. Levering til privatadresser sker til 100 kr.

 

Hvad siger lovgivningen om vinterdæk på bilen?

Lovgivningen foreskriver ikke, at du skal skifte til vinterdæk. Du kan helt lovligt køre med dine sommerdæk hele året rundt eller omvendt. Men det er ikke en klog idé. Alle eksperter på området anbefaler, at du skifter fra sommer- til vinterdæk og omvendt. De to forskellige dæktyper er nemlig hver især beregnet til deres årstid. 

Selvom loven ikke kræver, at du har vinterdæk på bilen, er der stadig et par ting, som du skal være opmærksom på. Det er blandt andet dækmønster og ET-mål. 

Dækmønsteret må ikke være under 1,6 mm, ellers er dækkene ulovlige at køre med. Selvom det er mindstekravet, så anbefales det at skifte til nye dæk ved under 4 mm på vinterdæk. På den måde sikrer du dig, at dækkene ikke bliver uforsvarlige at køre med midt i vintersæsonen. 

ET-målet omhandler, hvordan hjulet er monteret på bilen. Det kan være forskelligt fra bil til bil, men det må ikke ændres med mere end 10 mm. Således at dæk og fælg ikke går ud over bilens skærmkanter.

 

Få 100% prismatch på alle dæk

Selvom vi hele tiden forsøger at give dig de bedste tilbud, sker det, at du finder favoritdækkene billigere hos en anden forhandler. Men vi vil være de billigste. Derfor kan du altid benytte dig af vores garanti om 100 % prismatch. Det vil sige, at vi matcher priser fra andre danske webshops. Så du altid opnår den bedste pris på markedet.

Køb dine nye vinterdæk og få gratis afbalancering, når du også køber dine fælge hos os. Vi leverer gratis til erhvervsadresser og til 100 kr. til private kunder.

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼