Kurv

Kvalitets vinterdæk til sikker kørsel

 

Sneen daler. Temperaturen falder. Isen lægger sig på vejene. Det bliver markant sværere at navigere bilen sikkert på vejene, når det er vinter. Men heldigvis kan du selv gøre meget for at vinterklargøre din bil. Det vigtigste til en sikker kørsel i vintersæsonen er vinterdæk. Vinterdækkene er opbygget med en anden type gummi og struktur i dækmønsteret, end sommerdæk er. De står derfor bedre fast på glatte og kolde veje. Skal du ud og investere i nye dæk til vinter? Brug vores søgefunktion nedenfor, og få vist de dæk der passer til netop dit køretøj. Vi har dæk til alle bilmærker og -modeller. 

 

Søg efter

Søg via

Søg via

Vælg bil

INDTAST DIN NUMMERPLADE

INDTAST DÆKMÅL

 

Find tilbud på vinterdæk med vores søgefunktion

Måske har et bestemt mærke i tankerne? Men hvorfor ikke bruge vores søgefunktion? Så får du nemlig vist alle de slags dæk, der passer til netop din bil. Vi har altid gode tilbud på siden, og du kan ofte gøre et rigtig godt køb. 

Hvorfor skal du egentligt køre med andre dæk om vinteren? Og hvad er anderledes ved vinterdæk eller dine sommerdæk? Vinterdækkenes gummi er blødere og fremstillet af mere naturgummi. Det gør, at de er bedre egnet til at køre på glatte veje og står bedre fast. Derudover er mønstret på dækket også anderledes. Det er opbygget i lameller. Denne struktur gør, at risikoen for akvaplaning nedsættes og at du kan køre bedre, når der er slud, sne og vand på vejen. 

Hvad siger lovgivningen om dæk på bilen?

Lovgivningen foreskriver ikke, at du skal skifte til vinterdæk. Du kan helt lovligt køre med dine sommerdæk hele året rundt eller omvendt. Men det er ikke smart. Alle eksperter på området anbefaler, at du skifter fra sommer- til vinterdæk og omvendt. De to forskellige dæktyper er nemlig hver især beregnet til deres årstid. 

Selvom loven ikke kræver, at du har vinterdæk på bilen, er der stadig et par ting, som du skal være opmærksom på. Det er blandt andet dækmønster og ET-mål. 

Dækmønsteret må ikke være under 1,6 mm. Så er dækkene ulovlige at køre med. Selvom det er mindstekravet, så anbefales det at skifte til nye dæk ved under 4 mm på vinterdæk. På den måde sikrer du dig, at dækkene ikke bliver uforsvarlige at køre med midt i vintersæsonen. 

ET-målet omhandler, hvordan hjulet er monteres på bilen. Det kan være forskelligt fra bil til bil, men det må ikke ændres med mere end 10 mm. Således at dæk og fælg ikke går udover bilens skærmkanter. 

Stort udvalg af billige vinterdæk

Hos Dæk og Fælg finder du mere end 67.000 produkter. Vi har derfor naturligvis et stort udvalg af vinterdæk i alle prisklasser. Vores mærker er blandt andet Continental, Goodyear, Michelin og Pirelli. Alle mærker i vores webshop er udvalgt nøje, og du finder derfor kun produkter af høj kvalitet og udelukkende vinterdæk med høj sikkerhed. Selvom kvaliteten er i top, får du også altid gode priser. Vi har ofte tilbud på rigtig mange dæk til alle bilmærker og -modeller. 

Det store udvalg kan måske fremstå uoverskueligt. Derfor har vi udviklet en smart søgefunktion, der viser dig de dæk, der passer til netop dit køretøj. Så er du altid sikker på at vælge optimale dæk, der faktisk passer til din bil. For at sikre yderligere, at du aldrig modtager et forkert produkt, har vi også pasningsgaranti. Vi tjekker alle ordrer igennem inden afsendelse - så du aldrig modtager produkter, der ikke passer til dit køretøj. 

Få 100% prismatch på alle dæk

Selvom vi hele tiden forsøger at give dig de bedste tilbud, sker det, at du finder favorit dækkene billigere hos en anden forhandler. Men vi vil være de billigste! Derfor kan du altid benytte dig af vores garanti om 100 % prismatch. Det vil sige, at vi matcher priser fra andre danske webshops. Så du altid opnår den bedste pris på markedet!

Køb dine nye vinterdæk og få gratis afbalancering, når du også køber dine fælge hos os! Vi leverer gratis til erhvervsadresser og fra 100 kr. til private kunder.