Vis kurv

Stålfælge med dæk til vintersæsonen

Vinter betyder vinterdæk på bilen. Og selvom du gerne vil beholde de flotte alufælge på bilen, er det ikke nogen god idé. Al salten på vejene er nemlig ikke godt for dem. I stedet giver det god mening at vælge stålfælge til dine dæk om vinteren. Du kan naturligvis også køre med stålfælgene om sommeren til dine sommerdæk, hvis du har behov for en hurtig og billig løsning. Find stålfælgene og dækkene der matcher din bil ved at bruge vores søgefunktion herunder. Søg efter nummerplade eller bilmærke for at finde komplette hjul til din bil. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE

Vi er stolte af at være 100% Danskejet.

 

Stålfælge med vinterdæk - hvilke krav skal du følge?

Der er faktisk ikke nogen lov, der siger, at du skal skifte til vinterdæk. Reglerne siger heller ikke noget med, hvilke fælge du skal bruge til dine dæk. Det er helt op til dig. De eneste regler der er, når det kommer til dæk, er dog:

- Min. 1,6 mm slidmønster på dækket
- Du skal køre med fire ens dæk
- Dæk og fælge må ikke gå ud over bilens skærmkanter

Derfor bør du altid tjekke de gamle vinterdæk, inden du får dem monteret. Og ikke noget med at mikse sommer- og vinterdæk, uanset hvilke fælge de er monteret på. Lige meget om du kører med stål- eller alufælge, må hjulet i sig selv ikke være for stort til bilen. Dette forringer din sikkerhed på vejen, og det ødelægger både dæk og fælge i længden.

Billige stålfælge med dæk - find dem her!

Søger du gode vinterdæk med stålfælge tilbud? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder gode og billige fælge med dæk til stort set alle bilmærker. Og du behøver ikke at navigere vores jungle af produkter selv. Brug blot vores søgefunktion. Du finder hurtigt og let komplette hjul, der matcher dit køretøj. 

Hos Dæk og Fælg får du også fordele som:

- Pasningsgaranti - vi tjekker alle ordrer for at sikre, du får et produkt, der passer til din bil
- Gratis levering til erhvervsadresser - og fra 100 kr. til private adresser

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at finde de rette fælge i stål med dæk til din bil? Du kan altid kontakte os for rådgivning. Vi har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med alt, når det kommer til fælge og dæk til bilen.