Vis kurv

Goodyear sommerdæk af høj kvalitet

 Sommeren kalder på gode dæk, der kører godt på både tør og våd vej. Med mere end 65.000 produkter har vi også et bredt sortiment af sommerdæk. Et af vores mange mærker er det populære Goodyear. Men er du I tvivl om, hvilke dæk du skal have? Du kan hurtigt og nemt finde frem til de rigtige sommerdæk ved at bruge vores søgefunktion!

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter

 

Goodyear sommerdæk med lang levetid

Det amerikanske brand Goodyear står bag mange serier af kvalitetsdæk til bilen. Heriblandt også nogle virkelige gode sommerdæk. Når du køber dæk fra dette mærke, gør du dig en god investering. Det er både en investering i sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. 

 

Du får høj komfort med Goodyear sommerdæk, og det viser sig faktisk også positivt på brændstofforbruget at køre med kvalitetsdæk, der er beregnet til årstiden. Det kan ikke betale sig at køre med vinterdæk om sommeren. Du slider unødvendigt på dem, og du kører mindre sikkert på vejen. 

 

I vores udvalg finder du Goodyear dæk til ethvert budget. Det skal aldrig være dyrt at køre sikkert. Desuden tilbyder vi også prismatch på alle vores produkter! 

 

Opdag det store udvalg ved at bruge vores smarte søgefunktion ovenfor. Indtast nummerplade, bilmærke eller dækstørrelse, så får du vist lige de produkter, som matcher dit køretøj. Vi sørger for tjekke alle ordrer, inden afsendelse og lover dig derfor pasningsgaranti på alle produkter!

 

Stort udvalg af sommerdæk til alle typer biler

Dæk og Fælg har et stort udvalg af sommerdæk. Du kan finde et godt sæt kvalitetsdæk, lige meget hvilken bil du har. Når du køber dæk fra Goodyear eller andre af vores mærker sammen med fælge, får du altid gratis afbalancering og montering. Det vil sige, at dine nye sommerdæk er monteret på de skinnende fælge - helt klar til at sætte på bilen!

 

Hvad er reglerne for sommerdæk egentligt? Der er faktisk ingen lov, der foreskriver, hvornår du skal montere sommerdæk på din bil. Lovgivningen siger dog, at du skal køre med fire ens dæk. Det vil sige, at du ikke kan mikse sommer- og vinterdæk - eller dæk af forskellige størrelser. Ligeledes må dæk/fælge ikke gå udover bilens skærmkanter. 

 

Selvom der ikke er regler for, hvornår sommerdæk skal monteres på bilen, bør du gøre det ca. i April måned. Her er risikoen for frost på vejene ret lav, og temperaturen er begyndt at være højere. Dit skift til sommerdæk gør din bil sikker, og du får også stor køreglæde med Goodyear sommerdæk. 

 

Få prismatch på alle dæk og fælge

Vi vil være billigst! Derfor giver vi dig ALTID prismatch på alle vores produkter her i webshoppen. Dette betyder, at vi matcher prisen, hvis du har fundet dine Goodyear sommerdæk billigere hos en anden dansk webshop. Det gælder naturligvis også på fælge og alle andre produkter i vores webshop. 

 

Vi sørger også for, at dine nye sommerdæk kommer godt frem til dig. De bliver forsvarligt pakket og monteret/afbalanceret, hvis du også køber fælge til dem. Du får gratis levering, hvis de skal sendes til en erhvervsadresse. Til private leverer vi til 100 kr. Vi har et effektivt lager og nogle gode leveringspartnere, så du aldrig skal vente længe på dine nye sommerdæk!

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼