Vis kurv

Goodyear helårsdæk til din bil

 Med helårsdæk bliver du godt kørende alle dage, hele året rundt. Men hvilke helårsdæk skal du vælge? Kvalitetsdæk fra mærket Goodyear er et exceptionelt valg. Du får en suveræn brændstoføkonomi med Goodyear helårsdæk. Og du kører godt på både tør, våd og glat vej. Det er en win-win for både dig og din bil. Du kan finde de helt rette størrelse helårsdæk til din bil ved at bruge vores søgefunktion herunder.

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter

 

Brug søgefunktionen og find dine Goodyear helårsdæk

Det skal være nemt at finde de helt rigtige dæk til bilen. Hos Dæk og Fælg er der ingen besvær og bøvl. Vi har nemlig udviklet en super smart søgefunktion, der lader dig søge på nummerplade, dækstørrelse eller bilmærke. På den måde finder du nemt de produkter, som passer til din bil.

 

Goodyear helårsdæk er en investering. Med disse kører du altid sikkert og godt. Du skal heller ikke tænke på at skifte dæk 2 gange om året. Nej, disse kan du køre med året rundt. Goodyear er et populært mærke, som fremstiller dæk af høj kvalitet, men til fornuftige priser. Helårsdækkene fra mærket har en lang levetid og er gode for dit brændstofforbrug.

 

Må du godt køre med de samme dæk hele året rundt? Ja, det må du. Der findes faktisk ingen regler for, hvilken slags dæk du må køre med i løbet af året. Det eneste krav er, at du skal køre med ens dæk og have et godkendt slidmønster. Det skal som minimum være 4 mm. Men det kan klart anbefales at skifte dæk, før du kommer så langt ned. Når du kører med helårsdæk, bør du løbende måle dækmønstret, så du sikrer dig at køre med lovlige dæk. 

 

Udforsk et stort udvalg af helårsdæk

I vores shop finder du mere end 65.000 produkter. Vi har derfor naturligvis også rigtig mange helårsdæk til bilen. Vi fører blandt andet det amerikanske mærke Goodyear. Her får du kvalitet for pengene. Og du kan være med på ethvert budget. Dækkene er nemlig ret så prisfornuftige. Helårsdæk kan koste lidt mere, men så skal du også tænke på, at det er en investering og at du kan køre med dem hele året. 

 

Få prismatch og gratis levering til erhvervsadresser 

Dæk og Fælg vil være de billigeste med dæk og fælge på det danske marked. Derfor giver vi dig altid prismatch - og det gælder på ALLE vores produkter. Du skal aldrig bekymre dig om prisen hos os. Har du set dine nye helårsdæk billigere ved en anden dansk webshop, så matcher vi naturligvis prisen.

 

Vil du køre sikkert på vejene? Forbedre din brændstoføkonomi? Så skal du investere i et sæt helårsdæk af høj kvalitet. Vi lover dig, at du får stor køreglæde med Goodyear helårsdæk. Skal du bruge dem i en fart, så sørger vi selvfølgelig for at levere hurtigt. Vi har et effektivt lager og nogle gode leveringspartnere. Bestiller du til en erhvervsadresse, er leveringen gratis. Til private tilbyder vi levering til 100 kr. 

 

Køber du både dine helårsdæk og dine nye alufælge hos os, sørger vi for at afbalancere og montere dem. Når du modtager dem, er det derfor helt klar til at blive sat på din bil. Nemmere bliver det ikke!

 

Gratis montering og afbalancering af dæk på fælge

Vi samler dæk og fælge, så de er klar til at sætte på bilen.
Montering af hjul på din bil er ikke med i prisen.

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 16. jan. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Købte vinterdæk hos Dæk og Fælg efter et andet stort dansk selskab på anden måned blev ved med at udskyde hvornår mine vinterdæk ville blive leveret.

Dæk og Fælg har i modsætning til de fleste andre selskaber et lager i Danmark (Glostrup) hvilket betyder at de på mange dæk kan levere varen samme dag.

Udover det ydede de helt fantastisk "customer service", både over telefonen da jeg havde nogle spørgsmål og da jeg hentede dækkene. Kan meget varmt anbefale dem over de mange alternativer derude