Vis kurv

Michelin vinterdæk gør dig godt kørende

 Bilen skal hvert år gøres vinterklar. Det kræver som noget af det vigtigste, at du får monteret sikre vinterdæk af høj kvalitet. Kan de gamle dæk ikke køre længere på literen? Hvis dækmønsteret er slidt helt ned, er det altså tid til nye vinterdæk. Med dæk fra Michelin kører du altid sikkert og med et godt vejgreb. Brug vores søgefunktion til at finde lige de Michelin vinterdæk, der passer til netop dit bilmærke og -model. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Find billige Michelin vinterdæk i høj kvalitet

Dæk og Fælg har mere end 65.000 produkter her i webshoppen. Et af vores mange kvalitetsmærker er Michelin. Mærket er både kendt for sin maskot, Michelin manden, men også for deres innovative dæk, høje kvalitet og fornuftige priser. De sælger sig selv på en garanti om høj ydeevne. Det vil sige, at dækkene har en positiv effekt på dit brændstofforbrug. Du kan altså helt sikkert mærke forskel på, om du kører med et sæt dæk fra Michelin eller et sæt dæk fra et billigere mærke. 

Hvad er reglerne for vinterdæk egentligt? Der er faktisk ikke nogen krav om, hvornår du skal skifte over til vinterdæk på din bil. Det eneste loven foreskriver, er at dækmønsteret min. skal være 1,6 mm. Eksperter anbefaler dog at skifte ved 3 mm. Derudover må du heller ikke blande forskellige slags dæk. Det vil sige, at du ikke må køre med sommerdæk foran på bilen og vinterdæk bag på bilen. 

Selvom der ikke er nogle gældende regler, er det alligevel en god idé at være opmærksom på, hvornår du bør skifte til vinterdæk. Eksperterne anbefaler typisk et dækskifte i november måned. Det er nemlig ca. på denne tid af året, at den første nattefrost kommer. Så har du altså brug for at køre med et sæt gode dæk, hvor mønsteret i dækket er udviklet til kørsel på glatte og kolde veje. 

Opdag et stort udvalg fra et af de største mærker

Michelin er et velkendt og populært mærke. Det er der flere grunde til. Deres dæk er af høj kvalitet og yderst slidstærke. I deres produktion lægger de stor vægt på høj dæksikkerhed, gode bremseegenskaber og miljøvenlighed. Derfor er dækkene blandt andet fremstillet med effektiv rullemodstand, så de sænker dit brændstofforbrug. Opbygningen af dækkenes gummi er effektiviseret, så de bremser bedre, bliver mindre slidt og dermed holder længere. Brug søgefunktionen her på siden, og find frem til et sæt slidstærke Michelin vinterdæk, der passer til netop din bil.

Du får altid gratis montering og afbalancering

Når du køber dine yderst sikre Michelin vinterdæk hos Dæk og Fælg, kan du altid gøre en god handel. Udover at vi tilbyder dig prismatch - i forhold til danske forhandlere - så får du også altid gratis montering og afbalancering med i købet. Det betyder, at når du også køber fælge til dine nye vinterdæk fra Michelin, så sørger vi altså for at montere dækkene på fælgene. Vi afbalancerer dem også, så de er 100 % klar til at blive monteret på dit køretøj. 

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje? Så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig til at blive godt kørende igen. 

 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼