Vis kurv

Pirelli dæk

Pirelli har stor erfaring med at producere dæk til racerbiler. Den teknologi kan du få glæde af på din egen bil. Design teamet sidder i Italien og har stor erfaring med at udvikle dæk der kan klare alle situationer.

 

Uanset om du kører Lada, Skoda, Fiat, Mercedes eller Ferrari, er det essentielt med gode dæk. Ud over bremserne er dækkene bilens vigtigste sikkerhedsudstyr. De er essentielle for både funktionalitet og sikkerhed. 

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

Populære produkter:

 

 

Innovation og kvalitet til fornuftige priser

 

Pirelli er en italiensk dækproducent, der inden for få år er blevet en af de ledende skikkelser på det internationale marked. Med næsten 150 års erfaring, er det til fulde lykkedes dem med deres lange og brede industrielle erfaring at lave en kombination af innovation, kvalitet og godt købmandskab. De producerer teknologisk avancerede produkter af højeste kvalitet, der samtidig er meget miljørigtige. Med sin vision om at udvikle et bredt udvalg af dæk til en bred vifte af køretøjer, gør Pirelli til dækbranchens vigtigste spillere, da de konstant formår at tænke nyskabende produkter af allerhøjeste kvalitet med fokus på sikkerhed og forbrug. 

 

 

 

På trods af den fremragende kvalitet er Pirelli faktisk kun det 5. mest solgte dæk globalt. Deres brede udvalg af dæk udviser enormt gode køreegenskaber, har et lavt forbrug af benzin og en lang holdbarhed samt udviser et sensuelt og sydlandsk temperament. Dækkene lader chaufføren køre lidenskabeligt uden dog at miste kontrollen over køretøjet, uanset om det er sommer- eller vinterdæk.

 

Sommer-, vinter- og helårsdæk

 

Grundet store forskelle i vejret stilles der forskellige krav til dæk, alt efter hvilken årstid vi befinder os i. Hvis termometeret sniger sig op over 7 grader, regnes det officielt for at være tid til sommerdæk. Om sommeren er vejret varmere, hvilket gør gummiet på dækkene varmere, så de flader mere ud.  Med sommerdækkenes mere ensartede overflade får man en bedre kørsel i varmt vejr, mens disse dæk dog er for hårde til om vinteren, hvor der er behov for et blødere gummi. Når temperaturen så falder til under 7 grader, skal man overveje at skifte til vinterdæk. 

 

Det blødere gummi og et særligt slidebanemønster giver et bedre vejgreb og en mere sikker opbremsning på veje dækket af is og sne, hvilket giver en mere sikker kørsel. Vinterdæk er bedre til at dræne vandet og dermed forhindre sne og is i dækket. Med andre ord hindrer vinterdæk udskridninger om vinteren, mens sommerdæk om vinteren vil føles som at køre på en skøjtebane. Vinterdæk har altid et lille symbol med et bjerg eller snefnug som garanti for at de kan klare de barskere vinterforhold.

 

Ifølge dansk lovgivning er det ikke lovpligtigt at skifte mellem vinter- og sommerdæk, men det er det til gengæld i andre lande. I Danmark bruges også andre metoder såsom at sprede salt på vejene, men eksperter anbefaler næsten enstemmigt at skifte dæk, da de rigtige dæk i ekstremt vejr kan betyde forskellen på liv og død. Til gengæld er det et lovkrav om at skifte alle fire dæk, så man må ikke blande sommer- og vinterdæk. 

 

Mindstekrav for mønsterdybden på dæk er 1,6 mm, men Færdselsstyrelsens (og vores) anbefalede minimumsdybder på 4 mm. til vinterdæk og 3 mm. til sommerdæk. Men der findes en mellemting der både kan bruges om sommeren og vinteren, nemlig de såkaldte helårsdæk.

 

Med helårsdæk kan man køre hele året rundt, da det er et kompromis mellem de to typer. De har gode egenskaber til hele året, men egner sig bedst til kørsel på saltede veje og kommer til kort i tilfælde af ekstremt vejr. Derfor anbefaler vi altid at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Derudover skal man vide at helårsdæk ikke accepteres til kørsel om vinteren i flere af vores nabolande.

 

For at kunne vurdere de enkelte dæks kvalitet skal man kigge på 3 ting:

 

  • Rullemodstanden som påvirker brændstoføkonomien
  • Dækkenes støjniveau
  • Vejgreb på våde og glatte veje, de såkaldte bremseegenskaber

 

Dækproducenten Pirelli er som skrevet en af de største spillere markedet med mange testvindere. Deres dæk er resultatet af en perfekt kombination af innovation, erfaring og kvalitet.

 

Derfor Pirelli dæk hos os

 

I forlængelse af ovenstående er det en god ide at tænke langsigtet og aktivt tage stilling til sine kørselsbehov, når man skal finde de rigtige dæk. Kører man mange kilometer i al slags vejr, eller er det blot lidt bykørsel i ny og næ? 

 

Ovenstående har stor betydning for valget af dæk, da der ikke findes en type dæk der kan klare alle vejrsituationer lige godt. Man bør dog altid vælge en standardstørrelse for bilen, da det fremmer bilens køreegenskaber. Her kan dækkene fra en af verdens bedste producenter være den perfekte løsning for dig.

 

Vi har udvalgt de bedste dæk fra en af verdens fremmeste dækproducenter til dig. Vi tilbyder kun de bedste kvalitetsprodukter der er på forkant med den teknologiske udvikling og samtidig er billige at anskaffe sig i forhold til andre dækmærker af højeste kvalitet. 

 

Gennem de seneste år er flere Pirelli-dæk konstant været at finde i toppen på forskellige tests af dæk og i forbrugernes øjne. Især vinterdækket Pirelli Cinturato Winter er et sikkert hit blandt testvinderne, men også blandt sommerdæk får man kvalitet hos Pirelli. Med optimeret rullemodstand og lavt lydniveau kan man køre sommeren igennem med maksimalt kørekomfort. Her kan vi særligt anbefale Pirelli Cinturato P7 der findes i flere størrelser. Du kan se vores udvalg af Pirelli dæk her – vi har kun de bedste kvalitetsprodukter

 

Med et sæt af vores Pirelli Dæk vil du få en god løsning både om sommeren og om vinteren.

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼