Vis kurv

Continental dæk

Det tyske mærke Continental er kendt for høj kvalitet på alle deres produkter. De laver ikke kun dæk, men stort set alt til bilen. Derfor har de en unik viden om hvad der skal til for at sikre den bedste kvalitet i dæk.

 

En af de allervigtigste dele til biler, er bilens dæk. Dæk er nemlig ikke bare et par hjul af gummi der skal få bilen til at dreje rundt, men derimod af stor vigtighed for sikkerheden. At køre med de forkerte dæk er en bombe under bilen samt sprængfarligt for din og alle andre trafikanters sikkerhed. Vi vil derfor guide dig til at vælge de bedste dæk baseret på kvalitet, pris og fremfor alt, hvad der er det bedste for dig og din bil.

 

Søg efter
Søg via
Søg via
Vælg bil
INDTAST DIN NUMMERPLADE
INDTAST DÆKSTØRRELSE
100% dansk ejet webshop


Populære kvalitetshjul med dansk support
 

 

 

Continental - tysk powerhouse af erfaring indenfor biler

 

Det tyske mærke Continental er kendt for sin store kvalitet i hele Europa med mærker som Barum, Semperit, Uniroyal og flere andre. Continental er en kvalitetsbevidst løsning. De har både dæk til tør og våd vej med fantastiske vejgreb, de bedste styreegenskaber og lang levetid. 

 

Som dækproducent fokuserer Continental på sikkerhed, eksklusivitet, innovation og holdbarhed. Med sit brand har Continental gennem 140 år skabt sig et solidt og stærkt ry, og været med til at gennemføre innovative omvæltninger på markedet. De bedste anmeldelser på markedet er fremkommet på baggrund af kombinationen af vejgreb, lang levetid og suveræne styreegenskaber. 

 

Innovation og investeringer

 

Continental er et stort brand, både i Danmark og resten af verden. Ligesom at bilen skal vedligeholdes, skal der også løbende købes nyt udstyr såsom dæk. Dækkene bliver slidt ved brug, så der skal efter nogle år skiftes til nye, og disse skal være tilpasset vejr og kørselsbehov. Du skal altså aktivt tage stilling til at vælge de rigtige dæk og ikke blot vælge nogle fordi mønstret er pænt, eller fordi de er billige. Ud over de lavpraktiske ting som dækkets bredde, profil samt maksimal bæreevne og hastighed skal man gøre sig overvejelser om vejrtypen, kvalitet, pris og mærke. 

 

I Danmark er der endnu ingen lovkrav om at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Eneste krav er faktisk at et dæk skal have en dybde på minimum 1,6 mm, men for både din egen og andres sikkerheds skyld anbefaler vi dig på det kraftigste at skifte mellem sommer- og vinterdæk. At bruge sommerdæk om vinteren giver en længere bremselængde, ved lave temperaturer. Ligeledes vil vinterdæk om sommeren blive slidt meget hurtigere.

 

Vi anbefaler sammen med eksperter og flere uafhængige testere vinterdæk med en minimumsdybde på 4 mm og sommerdæk på 3 mm. Dette er bl.a. afgørende for, hvor meget kontaktflade dækkene har med vejen. 

 

Et alternativ er helårsdæk, der dog ikke kan dække begge dæks egenskaber til fulde. Som udgangspunkt bør man altid vælge den standardmonterede størrelse tilpasset til årstiden for at sikre stabil og sikker kørsel når man skifter til vinterdæk. 

 

 Dæk kan fås i alle mulige forskellige mærker og prisklasser. Som allerede nævnt anbefales det at vælge den standardiserede størrelse, men det er noget helt andet med kvaliteten. Vi tilbyder her på siden et særligt udvalg af creme de la creme af de bedste dæk der kan fås på markedet. I disse år stiger salget af billigproducerede dæk fra Kina, Fjernøsten og Rusland i hele verden. Disse er gode nok til det danske sommervejr, men til vinterbrug anbefales at bruge kvalitetsmærker som f.eks. Continental. Ligeledes vil vi især fremhæve testvinderne TS860 og TS850 som gode dæk med fantastiske anmeldelser fra både eksperter og forbrugere.

 

Vi har udvalgt dækkene fra Continental pga. den høje kvalitet og innovation, der går igen i alle produkter. Innovationen understreges af de mange testvindere som du også kan finde blandt udvalget af førsteklasses dæk til forskellige formål her på siden. 

 

Kør komfortabelt med Continentals kvalitet

 

Som et af de mest anerkendte mærker på markedet har vi valgt Continental som en del af dækogfælg.dk´s udvalg af dæk. Med disse dæk bringer Continental fremtiden i bevægelse, både for dig, din bil og den teknologiske udvikling. 

 

Den tyske kvalitet gør den til en af de absolutte topspillere på markedet med et bredt sortiment inden for både sommer- og vinterdæk til alle vejrforhold. Gennem de sidste 50 år har denne virksomhed bidraget med flere testvindere end nogen anden dækproducent, både inden for sommer- og vinterdæk. Vi kan især anbefale testvinderne Continental Wintercontact TS 860, Continental Premium 5 og Continental Premium 6, der også hører til blandt de mest solgte modeller. Med et sæt af disse dæk kører turen i bil altid som smurt og uden bump på vejen. 

Pasningsgaranti

Vi står inde for at de produkter du bestiller passer på din bil.
Det garanterer vi gennem vores kontrol af alle ordre.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle erhvervsadresser i hele landet.
Levering til privatadresser kr. 100.-
Husk du også kan afhente på vores lager i Glostrup

Click & Collect

Afhent din ordre samme dag, hvis du har valgt varer fra
vores lager i Glostrup.

Finansiering

Finansier dine nye fælge og dæk - ingen renter!
Betal som det passer dig

Vi samler på gode kundeoplevelser

Hos Dæk Og Fælg bestræber vi os på at yde den absolut bedste service for alle vores besøgende. Vores produktsortiment er både bredt og fyldt med velkendte kvalitetsmærker, som vi tilbyder til konkurencedygtige priser.

Den 5. April. 2024, modtog vi denne udtalelse, som er en af de mange kundeoplevelser, vi er rigtig stolte af.

Hej Dæk og Fælg

Meget tilfredsstillende køb af et komplet sæt alufælge.

Fin montering af dæk og perfekt afbalancering, indfarvede hjulbolte og korrekte tpms/ble-ventiler.

God pris og kort leveringstid samt god kommunikation.

Anbefalelsesværdigt 👍🏼