Kurv

Alutec fælge er kvalitet til din bil

Skal du have nye fælge til din bil? Skal den virkelig forkæles med lækker kvalitet og flot design? Så skal du kigge nærmere på udvalget fra Alutec. Her finder du mange fede alufælge. Skal der også nye dæk til? Så kan du bruge vores søgefunktion til at finde frem til netop de modeller, som passer til lige din bil. Du taster blot nummerplade, bilmærke eller størrelse, og så kan du få vist de fælge eller dæk, der passer til netop din bil.  

 

Vi har et stort udvalg af Alutec fælge

Hos Dæk og Fælg har vi mere end 65.000 produkter. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af fælge fra mærket Alutec. Du finder både modeller i farverne metalgrå, sølv og sort. De er tilgængelige i størrelserne 16-20 afhængig af modellen. Men hvordan vælger du egentlig de bedste alufælge til din bil? Det skal du tænke over, når du vælger fælgene til din bil: - Størrelse - kommer an på hvor store dæk, du skal have på bilen - samt hvor store fælge du kan montere på bilen. - Farve - det er op til dig, men det er en god idé at vælge en farve, der passer godt sammen med farven på din bil. - Mærke - det er en god idé ikke at købe dem for billigt. Alutec byder på god kvalitet, men er samtidig også et prisfornuftigt valg. Med vores søgefunktion bliver det lidt nemmere at vælge rigtigt. Indtast blot nummerplade eller bilmærke og få vist alle fælgene fra Alutec, der passer til lige din bil

Alutec fælge til ordentlige priser 

I vores sortiment finder du mange forskellige fælge fra Alutec til virkelig gode priser. Inklusiv i prisen får du altid gratis montering og afbalancering. Det betyder, at når du også køber dæk sammen med fælgene, så monteret vi dem helt korrekt derpå. Når du så modtager dem, er de helt klar til at blive sat på bilen. Og du skal aldrig være i tvivl om, hvorvidt de passer til din bil. Vi har nemlig pasningsgaranti! Det betyder, at vi kontrollerer alle ordrer grundigt.. 

Kontakt os for at få hjælp til dine nye fælge  

Mangler du hjælp til at vælge de rigtige fælge fra Alutec? Så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at modtage dit opkald og kan guide dig til, hvilken størrelse og model du skal vælge til din bil!